Jól van, tudom, ez majdnem pont ugyanaz, mint a tojásos-hagymás krumpli. Ja, majdnem! Csak ebben van darált hús. :) És itt le is zárhatnám a recept előtti szövegelést. Csak még annyit: tessék kipróbálni... …én szóltam! :D
Hozzávalók 2 személyre:
6 szem burgonya
6 tojás
2 fej vöröshagyma
fél szál hegyes erős paprika
napraforgóolaj
sült krumpli fűszersó vagy só (ízlés szerint)
15 dkg maradék, készre sütött darált hús
elkészítés:
- A meghámozott, felkockázott krumplit bő, forró olajban elkezdjük sütni.
- Közben a hagymát és az erős paprikát apróra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kész darált húst, és összemelegítjük.
- A kész sült krumplit kissé lecsepegtetve a hagymás-paprikás alapra szedjük, megszórjuk a fűszersóval, és alaposan összeforgatjuk.
- A felvert tojásokat enyhén megsózzuk, ráöntjük a hagymás krumplira, és addig sütjük, amíg a tojás pirulni nem kezd. Friss házi kenyeret adunk mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése