2013. december 5.

Stílusváltás



Az én szeretett internetes naplóm követőinek biztosan feltűnt, hogy megváltozott a Sünis kanál külalakja. Ennek több oka is van: az egyik az, hogy meguntam a régit (bizony, ez is előferdül néha az ember lányával), a másik pedig az, hogy egy ideje már csak az én receptjeim láthatóak a blogon.
Épp ideje volt hát váltani. Bár a blog kapcsán a kék különböző árnyalataiba voltam beleszerelmesedve (főleg a világoskékbe), de a betűtípusba már egyre kevésbé. Mivel amúgy is régóta szemeztem a szebb, nőiesebb vonalvezetésű betűkkel, ezért most kénytelen voltam megválni imádott kékemtől, mert egyrészt más színeket is kedvelek ám, másrészt ez az új betű jobban tetszett valamilyen melegebb árnyalattal. Sajnos így se lett pont olyan, amilyet akartam, de a Blogger nem tette lehetővé a még tetszetősebb külsőt.
A fazonírozást nem akartam túlzásba vinni, mert az én drága sünis kanalamtól azért mégse válhattam meg. Elvégre hű társam a konyhában, ill. „ő” a blog névadója is egyben. Így aztán továbbra is ott díszeleg őkelme a fejlécen. :)

Bízom benne, kedves Olvasóim, hogy ez az új külső is tetszik nektek! Remélem, a jövőben is szívesen csemegéztek majd a receptjeim közül, és meg tudlak örvendeztetni benneteket még jó pár finomsággal! ;)