2014. december 30.

Egy szuper nap emlékei



A barátnőmmel, Ági-val pár éve a neten ismerkedtünk össze egy népszerű receptgyűjtő oldalon, és egy idő után őrült levelezésbe kezdtünk. Ennek nyomán jól összebarátkoztunk, ami odáig „fajult”, hogy már napi szinten beszámoltunk egymásnak a történésekről. De valahogy nem jött ki úgy a lépés, hogy személyesen is találkozzunk. Míg nem idén ősszel végre összejött a várva-várt pillanat. A nagy találkozás olyan jól sikerült, hogy ők is, mi is úgy éreztük, ezt meg kell ismételni.
Ági karácsony előtt kedves meghívással lepett meg bennünket, mi pedig nem mondtunk nemet, sőt igencsak vigyorogtunk. Az újbóli összeröffenés épp tegnap esett meg, és mi most is nagyon jól éreztük magunkat velük – irtó hamar elrepült az a néhány óra. Mind a négyen megállapítottuk, hogy az ismétlést is meg kell ismételni. :D

Ági szuper háziasszonyhoz méltón kitett magáért: háromféle süteménnyel és sós ropogtatni valóval kényeztetett bennünket, sőt ezen kívül még ajándékokat is kaptunk tőlük. Számomra a legkedvesebb a fotón látható nyaklánc, ami azért is különleges, mert Ági saját kezűleg készítette. Nagyon örültem neki. Ezúton is köszönöm!




Az örömöm pedig akkor vált teljessé, amikor 10 hónapos kisfiukat a karomba vehettem, aki egy mindig mosolygós tünemény – elvarázsolt. :)