2012. augusztus 24., péntek

Grillezett hagymakarikák







Grillen készült hagymát még sosem ettem ilyen formában, de most eszembe jutott, hogy jól jönne a sertéshús copfokhoz. Szerencsére hamar megvan és nagyon finom. Én lila hagymából készítettem, mert édeskés ízének nem tudok ellenállni.

Hozzávalók 2 személyre:

2-3 nagyobb lila hagyma
olívaolaj/napraforgóolaj

elkészítés:

  1. A hagymát megtisztítjuk, 0,5 cm vastag karikákra vágjuk, és szorosan a tenyerünkben fogva hústűre szúrjuk.
  2. A karikákat mindkét oldalukon megsózzuk, és az olajban megforgatjuk.
  3. Kerti vagy kontakt grillben mindkét oldalukat pirosra sütjük. Grillezett húsok mellé adjuk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése