A 30 évnyi tapasztalattal és több neves díjjal is rendelkező francia séf, Michel Roux könyvére tavasszal tettem szert. Csak úgy ittam magamba a sok-sok szemet gyönyörködtető képet. Arról nem is beszélve, hogy számos nagyszerű recepttel lettem gazdagabb.
A kiadvány fejezetekbe rendezve mutatja be az összes klasszikus tészta készítési módját, ill. közérthető módon tálalva több receptet is megtalálhatunk benne. Helyet kapnak az édes és sós tésztaételek, újszerű felfogásban jelenítve meg a klasszikus recepteket. Mindezen túl az olvasó könnyedebb elkészítési technikákkal is megismerkedhet.
Személy szerint máris pozitív benyomásaim vannak a könyvvel kapcsolatban, ui. az eddig kipróbált tésztareceptek abszolút beváltak. Ennek köszönhetően búcsút inthettem a bosszankodásnak, ami a pitetészta nyújtását, ill. ízét illeti.
Michel Roux könyve az interneten több kiadótól is megrendelhető; és érdemes szétnézni, hogy a legolcsóbban juthass hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése