2013. március 1., péntek

50. szülinap

50 év! Atya Úristeeen!!! 50 éves lett egykori plátói szívszerelmem, Bernd Weidung … ö ö izé, vagy ahogy mindenki ismeri: Thomas Anders!!! Igen, igen, a Modern Talking egykori énekese, az az igéző szemű barna szépség is fél évszázados most már, aki egy németorszégi kis faluból, a Koblenz közelében fekvő Münstermaifeldből indult el a világhírnév felé.
Ez alkalomból nagy szeretettel kívánok neki boldog szülinapot, továbbá csupa szépet és jót az elkövetkezendő legalább ugyanennyi esztendőre!
Ha előtte állnék, azt mondanám neki, hogy: „Ich wünsche Dir, lieber Thomas alles Gute zum Geburtstag!”.

Mellesleg nem hülyültem meg, hogy egy elsősorban kajás blogon kívánok neki boldog szülinapot, ui. az én kedves Bernim állati jól főz, és nem hazudok, ha azt mondom, hogy hobbijának tekinti ezt a tevékenységet. Szóval így már abszolút helye van a köszöntésnek, meg amúgy is, miért ne?! Megérdemli, mert tehetséges, kedves, aranyos és jó fej cakkumpakk!


Bernd és édesanyja, Helga
5 megjegyzés:

 1. Remek beírás, igazán méltó Thomashoz, Berndhez:)

  VálaszTörlés
 2. Sosem voltam nagy Modern Talking rajongó. De Dieter, a szókimondásával és stílusával nagy kedvenc minálunk. Ennek ellenére: Alles Gute zum Geburtstag, lieber Thomas, oh entschuldigung, Bernd. :-))
  És köszönjük a megemlékezést Neked! :-))

  VálaszTörlés
 3. Kedves Négyek! ;-) Köszi szépen! Azt hiszem, ez a köszöntés a minimum, amit adhatunk neki azért a sok szép emlékért. Puszi nektek!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Gionetta! Köszönjük a szülinapi jókínságodat! Igen, Dieter a nagy megmondóember, valószínűleg sokszor igaza is van a zenei kritikáit illetően. Ha valamihez ért, akkor az a tehetségek felfedezése és a slágergyártás. :-) Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 5. Bocsi, elírtam, "jókívánságodat" akart lenni. :-D

  VálaszTörlés