tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post4981680718974642889..comments2024-03-28T18:39:13.084+01:00Comments on Sünis kanál: Zellersó házilagGabihttp://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-45133937977545197452014-09-17T13:17:30.663+02:002014-09-17T13:17:30.663+02:00Kedves PALETTAGO! A neten több helyen is így látta...Kedves PALETTAGO! A neten több helyen is így láttam, illetve az egyik könyvemben is így olvasható. De a boltban kapható szárított fűszerek némelyikéhez is tesznek sót, amennyiben valamilyen fűszerkverékként használják pl. szárnyas- és egyéb húsokhoz. A fokhagymapor is tartalmaz sót. Természetesen bizonyos betegségek esetén valóban előfordulhat, hogy nem javasolják a túlzott sófogyasztást, bár én épp nemrég olvastam valahol, hogy épp a szívbetegségek kapcsán bizonyosodott be, hogy a só nem ártalmas. De nem vagyok orvos, nem tudhaton, hogy ez valóban így van-e. Na, de ez már más lapra tartozik. :) Ha Ön megszokta azzal a módszerrel, ahogyan Ön készíti, akkor természetesen nyugodtan használja úgy. Az enyém csak egyféle készítési mód. :)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-38259137092945065432014-09-17T11:23:04.705+02:002014-09-17T11:23:04.705+02:00Még szép, hogy tetszik! :) ...és igazad van, a saj...Még szép, hogy tetszik! :) ...és igazad van, a saját fűszer az egyik legjobb dolog! Klassz, hogy most már az úszkáló fűszerekkel is jóban vagy! :DÁgihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-72313417955133051642014-09-17T11:17:14.587+02:002014-09-17T11:17:14.587+02:00Szaraitani idaig is szaritotam zeller-zoldet...es ...Szaraitani idaig is szaritotam zeller-zoldet...es valosagos porra morzsoltam de nem tettem hozza sot,igy mar szuksegtelennek tartottam...csak ha frissen teszi uvegbe a zellert az ember,csak akkor kell hozza so ,pont ugy mint a kevert zoldsegekhez...az is igaz hogy en a szivproblemam miatt is megvonom a sozast,csak kis mertekkel engedem meg magamnak.PALETTAAGOhttps://www.blogger.com/profile/03393811830518628933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-27295331849173420902014-09-17T09:49:54.501+02:002014-09-17T09:49:54.501+02:00Én csak mostanában kezdek barátkozni a levesben az...Én csak mostanában kezdek barátkozni a levesben az ehhez hasonló zöldségekkel olyan formán, hogy benne úszkálnak a levélkék. Az ízüket viszont mindig is szerettem. Úgy örülök, hogy végre én is készíthettem saját fűszert. Örülök, hogy tetszik neked. :)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-26698857251619608822014-09-17T09:20:57.561+02:002014-09-17T09:20:57.561+02:00De szeretem a zellert! Olyan jó ízt ad az ételekne...De szeretem a zellert! Olyan jó ízt ad az ételeknek! :) Nagyon jó ötlet így eltenni télire. Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.com