tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post3713654644546403592..comments2024-03-28T18:39:13.084+01:00Comments on Sünis kanál: Tejszínes-paprikás hagymamártásban sült csirkemell tejes tönkölynokedlivelGabihttp://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-30725165345881417282017-03-05T11:40:50.542+01:002017-03-05T11:40:50.542+01:00Köszi! :) Bár, én asszem ezeket a képeket is lecse...Köszi! :) Bár, én asszem ezeket a képeket is lecserélem majd egyszer. :D Még jó, hogy az ételen nem kell változtatni semmit. :D Hogy te is megbizonyosodhass róla, küldök belőle egy szép nagy tányérral, sok nokedlivel és tejföllel. ;)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-76858261076534980832017-03-05T01:08:56.422+01:002017-03-05T01:08:56.422+01:00Juj... még mindig csuda klasszul hangzik! :) Nagyo...Juj... még mindig csuda klasszul hangzik! :) Nagyon guszta! Kérhetek?Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-12224025983997755492013-08-06T18:38:14.527+02:002013-08-06T18:38:14.527+02:00:D Nagyooooon!!!!! :D De azért szerencsére némileg...:D Nagyooooon!!!!! :D De azért szerencsére némileg javult a helyzet kiskorom óta.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-1377377015353569562013-08-06T18:17:54.483+02:002013-08-06T18:17:54.483+02:00Válogatóóóóóóóóóóóóóóóós gasztroblogger vagyoooool...Válogatóóóóóóóóóóóóóóóós gasztroblogger vagyoooool??? :PPOhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-68142149112122424842013-08-06T17:39:22.011+02:002013-08-06T17:39:22.011+02:00Igen, a sós töltelékes palacsinták nagy kedvenceim...Igen, a sós töltelékes palacsinták nagy kedvenceim, igaz, a válogatósságom miatt csak kevés félét szeretek ezekből. A tejfölös-sajtos palacsintát anyukám sokat készítette gyerekkoromban, ezért nekem az a kedvencem az egyszerűbb típusú sós palacsinták közül. Azt is nagyon szeretem, ha magába a tésztába van belkeverve a reszelt krumpli vagy cukkini.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-90462718119539196182013-08-06T16:37:14.466+02:002013-08-06T16:37:14.466+02:00Egyszer én is írtam arról, hogy olyan gazdag, szín...Egyszer én is írtam arról, hogy olyan gazdag, színes világ lehetne a sós töltetű palacsintáké. Én a galette sarrasin nyomvonalán indultam el, készítettem spenótos, kapros ordás, póréhagymás, tepertőkrémes töltelékkel...<br />A posztodról eszembe jutott, hogy egyszer B. Marcsi beszélgetett egy séffel, aki a paprikás krumplit egy finom paprikás mártással készítette. Igen jónak találták :)POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-20982169370790110222013-08-06T07:53:59.173+02:002013-08-06T07:53:59.173+02:00Örülök, hogy tetszik PO! :) Apukám nagy szakértője...Örülök, hogy tetszik PO! :) Apukám nagy szakértője az ételeknek, majd tőle is megkérdezem, mi fán terem a hortobágyi húsos palkó. Szerencsére nekünk nagyon bevált ezzel a paprikás, hagymás szafttal úgy, ahogy én készítem.<br />Amúgy én is szoktam rántott palacsintát csinálni, de azt mi a hagyomány szerint tartár mártással esszük, de múltkor kipróbáltam mellé a kaporszószt is, és úgy is fini volt.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-49348020320018175842013-08-06T07:18:26.727+02:002013-08-06T07:18:26.727+02:00@Macskanyelv: én egyszer már megkutattam ezt a tém...@Macskanyelv: én egyszer már megkutattam ezt a témát. Valójában a HH palacsinta vendéglősök találmánya, a hortobágyi jelzőt meg csak úgy ráaggatták :)<br />Szerintem finom lehet ilyen szósszal, amit most készítettél. Tudod, bundázzák is, de az már nagyon barokkos :))POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-25578117147025133262013-08-05T16:34:38.987+02:002013-08-05T16:34:38.987+02:00Kedves Névtelen! A mártás hozzávalóinál vastagabb ...Kedves Névtelen! A mártás hozzávalóinál vastagabb betűkkel szedve linkként láthatod, csak rá kellene kattintanod. :)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-34775825333203159272013-08-05T16:33:45.901+02:002013-08-05T16:33:45.901+02:00Köszi, örülök, hogy annak látod! :)Köszi, örülök, hogy annak látod! :)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-44429074997838681422013-08-05T12:35:46.947+02:002013-08-05T12:35:46.947+02:00És hol a hagymakrém?És hol a hagymakrém?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-18101619587430734422013-08-05T12:01:19.530+02:002013-08-05T12:01:19.530+02:00Nagyon finom lehet! Nem csodálom, hogy Anyukádnak ...Nagyon finom lehet! Nem csodálom, hogy Anyukádnak ez volt a kívánsága! :)Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-77206212172516817112013-08-05T11:37:30.005+02:002013-08-05T11:37:30.005+02:00:) Kedves PO! Azért, mert még nem csináltam igazi ...:) Kedves PO! Azért, mert még nem csináltam igazi hortobágyit, és eredetileg biztos nem úgy készül ahogy én csinálom. :DGabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-55236092209305352502013-08-05T09:33:34.327+02:002013-08-05T09:33:34.327+02:00Arra a húsos palacsintára miért írtad, hogy ál-hor...Arra a húsos palacsintára miért írtad, hogy ál-hortobágyi? :)POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.com