tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post2882282979542074494..comments2024-03-27T19:33:08.062+01:00Comments on Sünis kanál: Borparfé málnávalGabihttp://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-62735134835217048172017-07-14T17:10:10.087+02:002017-07-14T17:10:10.087+02:00Dettó. :) Mi sem vagyunk nagy borosak. A Tokaji as...Dettó. :) Mi sem vagyunk nagy borosak. A Tokaji aszú fogy leginkább, úgy évente 1-2 alkalommal, de főzéshez viszonylag sűrűn használok fehér bort. Ez a desszert viszont olyan jól sikerült a bornak (is) hála, hogy bármikor szívesen megenném. Remélem, te is így fogod érezni, ha megkóstolod a neked szánt küldeményt. Most indítom. ;)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-38724304533731291642017-07-14T08:38:53.001+02:002017-07-14T08:38:53.001+02:00Igaz, ami igaz, a bort én inkább elkortyolni szokt...Igaz, ami igaz, a bort én inkább elkortyolni szoktam (úgy nagyjából szökőévente egyszer), de ezt az édességet szívesen megkóstolnám, mert biztosan nagyon finom. :) Ezeken a hangulatos fotókon különösen jól néz ki! :)Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.com