tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post6206123462943537929..comments2024-03-28T18:39:13.084+01:00Comments on Sünis kanál: Fokhagymagerezdek parmezános bundábanGabihttp://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-37381083826707154352014-02-27T19:26:04.020+01:002014-02-27T19:26:04.020+01:00De jó, de jó, örülök, ha te is rászánod magad Olgi...De jó, de jó, örülök, ha te is rászánod magad Olgis! :) A Gasztroblogok csoportban már javasolta valaki ezt a zacskós panírozós módszert. Ezt én is ismerem, használom is, de ennél a fokhagymánál nem nagyon vált be, mert nem ragad rá annyi morzsa, amennyi kell. Így marad a tenyérben való rányomkodás. De azért próbáld ki, hátha mégis. A liszttel még tuti beválik, de a morzsával nem biztos.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-90699328511982817132014-02-27T17:49:27.674+01:002014-02-27T17:49:27.674+01:00Ezt ki fogom próbálni biztosan, imádom a fokhagymá...Ezt ki fogom próbálni biztosan, imádom a fokhagymát.És ez a bunda, passzol rá!<br />Ha zacskóba tesszük a morzsát és abban rázzuk össze a gerezdeket, még gyorsabb lesz. A liszttel is eljárhatunk így.Olgishttps://www.blogger.com/profile/11189895914556510055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-10012336671037651642014-02-25T23:05:25.909+01:002014-02-25T23:05:25.909+01:00De örülök, hogy elkészíted! Nagyon eteti magát, vi...De örülök, hogy elkészíted! Nagyon eteti magát, vigyázni kell vele, mert utána a bőrünkön jön ki a fokhagymaillat. :D Remélem, ízleni fog neked is.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-79431360705281121992014-02-25T20:49:23.887+01:002014-02-25T20:49:23.887+01:00Nagyon izgalmasan hangzik és olyan jól néz ki, ki ...Nagyon izgalmasan hangzik és olyan jól néz ki, ki fogom én is próbálni. :) Van is itthon jó sok fokhagyma, a citromos-fokhagymás tisztítókúrához vettem, de tutira jut belőle ehhez a finom snack-hez is! :)Hankkahttps://www.blogger.com/profile/15627435788076660490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-41654595112172025152014-02-24T12:21:22.058+01:002014-02-24T12:21:22.058+01:00Ugye, hogy az?! :) Mi imádtuk.Ugye, hogy az?! :) Mi imádtuk.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-31233227064327039262014-02-24T11:58:51.553+01:002014-02-24T11:58:51.553+01:00Ez aztán az érdekes recept! De biztos finom lehet!...Ez aztán az érdekes recept! De biztos finom lehet! :)Csigabigehttps://www.blogger.com/profile/18292664498615006017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-70324121288780718292014-02-24T11:54:33.544+01:002014-02-24T11:54:33.544+01:00Kedves Szilvi! De örülök, hogy elkészíted! :) Bő o...Kedves Szilvi! De örülök, hogy elkészíted! :) Bő olajban sütöm, és utána alaposan lecsepegtetem. De szerintem ezt is, mint bármi mást, lehet sütőben is sütni úgy, hogy megspricceled kevés olajjal, ha egészségesebben szeretnéd. Javaslom, előbb próbáld ki a hagymományosan bő olajban való sütést, utána esetleg meg lehet próbálni sütőben is. Remélem, ízleni fog! :)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790884455422139540.post-67150656911999272242014-02-24T11:36:57.135+01:002014-02-24T11:36:57.135+01:00Szia!
Nagyon tetszik az ötlet, ha minden jól meg...Szia! <br /><br />Nagyon tetszik az ötlet, ha minden jól megy, a héten még kipróbálom! :) Annyi kérdésem van csak, hogy a végén mennyi olajban sütöd ki? Bőségesen, hogy ellepje? Vagy csak kevésben? Help! :) <br />Köszi szépen: <br />SzilviAnonymousnoreply@blogger.com