Kategóriák

2012. augusztus 24.

Grillezett hagymakarikák





Grillen készült hagymát még sosem ettem ilyen formában, de most eszembe jutott, hogy jól jönne a sertéshús copfokhoz. Szerencsére hamar megvan és nagyon finom. Én lila hagymából készítettem, mert édeskés ízének nem tudok ellenállni.

Hozzávalók 2 személyre:

2-3 nagy fej lila hagyma
olívaolaj/napraforgóolaj


elkészítés:

  1. A hagymát megtisztítjuk, 0,5 cm vastag karikákra vágjuk, és szorosan a tenyerünkben fogva hústűre szúrjuk.
  2. A karikákat mindkét oldalukon megsózzuk, és megforgatjuk az olajban.
  3. Kerti vagy kontakt grillben mindkét oldalukat pirosra sütjük. Grillezett húsok mellé adjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése